Homeopatia

REETA POHJONEN

Homeopatiaa Rakkaudella

SIELUNTEHTÄVÄNÄ VUODESTA 1995

 

"True healing involves a growth in consciousness, an opening in awareness and a return to oneself. Everything else is symptom relief." Tao of Homeopathy, Ian Watson

Reeta Pohjonen Homeopathy

 

Oma missio ja sieluntehtäväni kirkastui minulle kun tulin raskaaksi 21-vuotiaana. Aloitin opiskelun 6 kuukautta esikoiseni, Amadeuksen,  syntymän jälkeen. Olen toiminut homeopaattina ja hyvinvointialan luojattarena koko aikuisen ikäni.

Valmistuin klassiseksi homeopaatiksi vuonna 2000 Luontaislääketieteen Instituutti Kaironista.

Minulla on ollut ilo osallistua The Dynamis School of Advanced Homeopathy Kööpenhaminassa vuosina 2007-2010 ja järjestänyt sen Helsingissä Camilla Sherrin opetuksella vuosina 2012-2016.

Jatkokouluttaudun vuosittain ja olen käynyt Ton Jansenin, Alize Timmermanin, Jeremy Sherrin ja Divya Chhabran jatkokoulutukset.

Kiitän ja kunnioitan lämpimästi opettajiani.

Toimin Homeopathy School Helsingin rehtorina, luojattarena ja kouluttajana.

Olen kolmen ihanan luovan aikuisen lapsen ja yhden rakkaan enkelilapsen äiti, kouluttaja, mystinen mentori, astrologi, 3P-fasilitaattori, vitaalishiatsu-terapeutti ja mammajooga- ohjaaja.

 

Äitiys, raskaudet ja vesisynnytykset ovat suurin lahja elämältä. Äitiys johdatti minut elämäntehtävääni ja lapseni ovat opettaneet minulle kaiken. Neljän lapsen yksinhuoltajavuodet kasvattivat ja kouluttivat minut elämää varten. Lapset ovat lahja. Olen elämässä joutunut luopumaan esikoisestani ja kamppailemaan nuorimmaiseni haastavan sydänvian kanssa. Ilman homeopatiaa en olisi tässä. Ilman lääketiedettä minulla ei olisi tytärtä. Siksi kunnioitan molempia ja yhdessä luova lähestymiseni näkyy myös työskentelyssäni homeopaattina.

 

Näen homeopaattisen hoidon tietoisena matkana, jonka kuljemme yhdessä kohti sinun eheytymistäsi ja paluuta kotiin.

Kuljen vierelläsi niin pitkään kun koet tarpeelliseksi.

 

Tapani työskennellä on intuitiivinen, rakastan kohtaamista asiakkaiden kanssa ja käytän kaikkea elämän varrella kertynyttä osaamistani. Homeopatia on vapautumista tavoista, mitkä eivät enää palvele sinua. Se voi olla ajatukset, kehon sairaudet tai epätasapainotilat tai tunteet.

Olen erikoistunut naisten hormonaaliseen ja henkiseen hyvinvointiin. Tuen sinua myös raskauden ja synnytyksen kanssa. Sydäntäni lähellä on myös kuoleman doulaus ja nuorten addiktioiden ja mielenterveyden hoito. Esikoiseni menehtyi 24-vuotiaana mielenterveyshaasteisiin ja addiktiohin.

Minulla on 5 planeettaa kaksosissa, myös aurinko, ja se tekee minusta uteliaan seikkailijan. Minua voisi kutsua ikuiseksi opiskelijaksi, kouluttaudun ja mentoroin itseäni

Olen tehnyt useita omia lääkeaineita itse ja Homeopathy School Helsingissä.

Olen pitänyt homeopaattisia kotiapteekkikursseja yli 20 vuoden ajan, nyt myös webinaareina. Uusin lapseni on HomeoMamas ryhmä ja kurssi. HomeoMamas missio on voimaannuttaa naisia ja äitejä hoitamaan itseä ja omia rakkaita. Tervetuloa mukaan! 

Homeopathy as Conscious Love Medicine

* My highest soul mission since 1995 *

 

Consultations and teaching in English.

I am Blessed to Serve you!

My Homeopathic treatments are intuitive, they are a Journey back to yourself and innate health. I will support you with all my wisdom and 25 years of experience.

I call my Homeopathy the Art of Healing. I am specialized in Women's hormonal and mental Health.

I love working with pregnant women. I am the mother of 3 adult children and one angel child. My births have been natural, active and waterbirths.

I help special needs children with mental issues. My oldest son died after years of struggling with mental issues and drugs.

I have studied with the best of teachers that I am eternally thankful for: Jeremy and Camilla Sherr, Declan Hammond, Divya Chhabra, Alize Timmerman, Jonathan Shore, Misha Norland, David Mundi, Janet Snowdon, Ton Jansen, Linda Gwillim and many more.

I am the Principal and main teacher and Creatrix of Homeopathy School Helsinki. I have taught in Italy, Ethiopia and Tanzania. I grew up in Africa, so you can consult me about Homeopathy and Travelling.

 Homeopathy Hangout Podcast #254 on Youtube

Homeopathy Hangout Podcast with Eugenie Kruger Listen

Chat about Pregnancy and Birth with Janey Lavelle / Sage & Seer

Instagram Homeopath Reeta Pohjonen

Facebook Reeta Pohjonen Homeopathy

 

VARAA AIKA

BOOK A TIME

 

Varaa oma yksilöllinen aikasi

 

Email:

[email protected]

 

Viesti/What'sUp:

+358-44-522 0573

 

 

"On ollut todella palkitsevaa ja ihanaa työskennellä Reetan kanssa homeopatian kautta. Reetan syvältä kumpuava viisaus ja vahva intuitio ja hyväksyvä läsnäolo mahdollistavat kerta toisensa jälkeen oikean lääkeaineen löytymisen.
Aina uudelleen saan nöyränä ihmetellä, miten hyvin homeopatia toimii ja miten selkeästi sen vaikutukset tuntuvat. Homeopatiasta olen saanut tehokkaan avun niin fyysisiin akuutteihin vaivoihin kuin elämän solmukohtien aukeamiseen. Hetki hetkeltä, turhia kerroksia saadaan kuorittua pois ja oma olemus tulee kirkkaammaksi.
Oma homeopaattimme, Reeta, olet kultaakin kalliimpi ja suuresti arvostettu parantajanainen elämässämme. Kiitos!"
~ Nora ~
"Kysyitte homeopaattisuosituksia, niin ehdottomasti Reeta, livenä Helsingissä tai Zoomilla.
Reeta on IHANA ja 23 vuoden kokemuksella tekee työtään sydämellä ihmisten hyvinvoinnin & terveyden eteen.
Reeta hallitsee niin lasten, aikuisten ja myös raskauksien ja synnytysten homeopaattisen hoidon" 
~Henna Perkkiö ~
 
"Homeopaatti Reeta Pohjonen on hyvin intuitiivinen, omaa todella laajan tiedon ja vankan ammattitaidon. 
Hänen vastaanotollaan, vaikka se olisi etänäkin, tulee nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi.
Hän tietää oman arvonsa ja osaamisensa rikkauden. Hän ei kuitenkaan neuvo sinua kaikkitietävänä ylhäältä alaspäin, vaan arvostaa sinun tietämystä, tuntemuksia, mielipiteitä ja matkaasi valtavasti.
Reeta on kuin homeopatian ylipapitar, joka haluaa nostaa sinut sinun täyteen potentialiin niin loistavavaksi ja voimalliseksi kun vain mahdollista."
 ~ Johanna Kristiina ~

Reeta Pohjonen Homeopathy TEAM  

Minun tiimissäni työskentelee valovoimaiset ja viisaat naiset Nina Bergroth Homeopathy ja Jonna Laukkanen Homeopathy. Nina tuuraa minua kun olen lomilla ja sekä Nina että Jonna tekevät akuutteja konsultaatioita. Voit myös varata molemmille ajan rakennehoitoon.

Welcome to work with my team. Nina and Jonna are both trained Homeopaths full of Light and Wisdon.

Nina is my right hand at Homeopathy School Helsinki, my Practise and Sacred Water Shop & Showroom. She takes care of you when I am travelling or on vacations.

Both Nina and Jonna work with acutes and homeopathic treatments. You can book a time for them ->

Nina www.homeopatiakoulutus.fi

Jonna www.homeopaattijonnalaukkanen.fi

FAQ