HOMEOMAMAS

YHTEIS√Ė

HomeoMamas on yhteisö naisille, jotka ulvovat susien kanssa. Se on matka holistiseen eheytymiseen ja itsehoitoon. Olemme täällä sinua varten.

 

Tervetuloa suljettuun Facebook ryhmään, jossa voit rakastua homeopatiaan. Voit myös liittyä HomeoMamas kurssille.

 

Mama Reeta, Mama Nina ja Mama Jonna 

Tervetuloa Yhteisöön

Haluatko opiskella homeopaattisen kotihoidon mestariksi?

 
 

HomeoMamas on kahdeksan moduulin kurssi homeopatian kotihoidon mestariksi. 

HomeoMamas -kurssi on juuri sinulle, joka haluat kantaa vastuuta oman, perheesi ja
lasten hyvinvoinnista ja terveydestä.

Emme halua, että kukaan MAMA on yksin äitiyteen liittyvien haasteiden
kanssa.

Kurssia tukee HomeoMamas Facebook-ryhmä, jossa voit esittää kysymyksiä, olla osa homeopaattista perhettä ja osallistua maksuttomiin Q/A tuokioihin ja arvontoihin.

Tervetuloa mukaan!

 

 

“Beauty, no doubt, does not make revolutions. But a day will come when revolutions will have need of beauty."

Albert Camus

 

HomeoMamas

-kurssilla opit:


 

 • Homeopaattinen filosofia
 • Flunssan ja influenssan hoito
 • Korvatulehdusten ja lasten akuuttien sairauksien hoito
 • Siitep√∂lyallergioiden hoito
 • Tapaturmien hoito
 • Vatsatautien ja turistiripulin hoito
 • V√§rihomeopatia, solumineraalit ja terapeuttiset jalokivet
 • Raskauden ja synnytyksen kotihoito
 • Miten annostella ja ottaa l√§√§keaine
 • Paljon videomateriaalia ja omalle koneelle ladattavat tiedostot

 

 

Tilaa kurssi

MINÄ OLEN REETA

Nimeni on Reeta ‚ÄúMalika‚ÄĚ Pohjonen. Olen 50-vuotias Kemiss√§ syntynyt, Afrikassa kasvanut helsinkil√§inen.

Olen Olen Homeopathy School Helsinki rehtori ja luojatar, homeopaatti, mystinen mentori, vitaalishiatsu-terapeutti, joogaohjaaja, 3P fasilitaattori, elämää ihmettelevä purjehtija ja seikkailija. Olen opiskellut uskontotiedettä, kirjallisuustiedettä, kasvatustiedettä, useita kieliä ja luovaa kirjoittamista. Vedic Art on lähellä sydäntäni.

Homeopatia on inspiraationi ja rakkauteni ja erityisesti sen kouluttaminen ja jakaminen ympäri maailmaa. Olen auttanut naisia ja äitejä omaan voimaan Suomessa, Etiopiassa, Tansaniassa ja Italiassa.

Valmistuin homeopaatiksi vuonna 2000. Olen käynyt Jeremy Sherrin Dynamiksen vuosina 2007-2010 ja Camilla Sherrin vuosina 2012-2015.

Olen järjestänyt useita homeopatiaan liittyviä hyväntekeväisyysprojekteja Suomessa ja HomeoMamas on uusin lapseni.

Ammennan HomeoMamas kurssilla omasta elämästäni, kokemuksesta ja  koulutuksistani. Neljän lapsen yksinhuoltajuus, vanhimman lapseni kuolema 24-vuotiaana, nuorimmaiseni sydänvika ja siitä selviytyiminen, vesisynnytykset, holistinen elämä ja rakkaus ovat HomeoMamas kurssin ja palvelujeni taustalla. Missioni on, että yksikään nainen ja äiti ei olisi yksin pienien tai isojen haasteiden kanssa.

"Reeta on lämmin, läsnäoleva, osaava rautainen ammattilainen, joka kehittää jatkuvasti itseään ja toimintatapojaan.

HomeoMamas kurssi on monipuolinen paketti tietoja arkipäivän akuutteihin tilanteisiin. Materiaali on laaja ja kurssin eri eri alueet tukivat toisiaan. Olen saanut paljon apua homeopatiasta ja voinut kurssin myötä auttaa myös lähimpiäni."

 HomeoMama

"Kiitos ihanasta ja antoisasta kurssista!

Kurssin myötä olen alkanut hoitamaan itseäni ja perhettäni Helioksen matka-apteekkikitillä ja saanut huomata homeopatian toimivan."

 

Julia 27v.

MIT√Ą ON HOMEOPATIA?

§ 2
"The highest ideal of cure is rapid, gentle and permanent restoration of the health, or removal and annihilation of the disease in its whole extent, in the shortest, most reliable, and most harmless way, on easily comprehensible principles." - Organon, Samuel Hahnemann

 

Homeopatia on sekä järjestelmällinen, periaatteisiin pohjautuva kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jota sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat menestyksekkäästi hyödyntäneet jokapäiväisessä terveydenhoidossaan jo yli 200 vuoden ajan. Homeopatia on myös "the art of healing" tietoisuus- ja vapausoppi, joka palvelee koko luomakuntaa.

Homeopatia-nimi tarkoittaa sek√§ samankaltaista k√§rsimyst√§ (homoius ja pathos) ja sen perustajana pidet√§√§n saksalaista l√§√§k√§ri√§ Samuel Hahnemannia (1755‚Äď1843).

Homeopatia tarkoittaa myös kotiin paluuta (home ja path).

 

HOMEOPATIAN 4 PERIAATETTA:

 

1. Samankaltaisuus ‚Äď Homeopaattisessa hoidossa k√§ytett√§v√§t l√§√§keaineet valitaan siten, ett√§ niiden aiheuttama oirekuva muistuttaa hoidettavan oirekuvaa. Samanlainen voi parantaa samanlaisen. Similia similibus curentur.

2. Kokonaisvaltaisuus ‚Äď Asiakkaan kokonaisuus vaikuttaa l√§√§keaineiden ja hoidon valintaan, paikallisten oireiden lis√§ksi otetaan huomioon my√∂s esim. sairauden taustalla vaikuttavat emotionaaliset, mentaaliset, energeettiset syyt. Homeopatia on t√§ten holistinen hoitomuoto.

3. Yksil√∂llisyys ‚Äď Jokainen asiakas on uniikki yksil√∂ ja t√§ten homeopaattinen hoito on aina yksil√∂llist√§. Homeopatialla hoidetaan kokonaisvaltaisesti yksil√∂√§, ei sairautta. Homeopatia hoitaa sek√§ akuutteja, epideemisi√§ ett√§ kroonisia tiloja.¬†

4. Minimiannos ‚Äď Homeopaattiset l√§√§keaineet ovat laimennettuja ja potensoituja kehon immuniteetin stimuloimiseksi ilman myrkyllisi√§ sivuvaikutuksia. Homeopatia on energial√§√§ketiede ja kehoa hoidetaan herkill√§ korkeasti v√§r√§htelevill√§ l√§√§keaineilla. Potensointi tekee homeopatiasta tietoisuus - ja energial√§√§ketiedett√§.

§ 1
The physician’s high and only mission is to restore the sick to health, to cure, as it is termed. Organon, Samuel Hahnemann

 

Homeopaattisella hoidolla pyritään palauttamaan terveys nopeasti, kivuttomasti ja pysyvästi.

Homeopaattiset lääkeaineet valmistetaan erityisellä menetelmällä luonnollisista lähtöaineista. Niiden valmistaminen on luontoa säästävää ja kunnioittavaa. 

Homeopaattinen hoito on turvallista vauvasta vanhuuteen. Koulutettu homeopaatti osaa tunnistaa tilanteet, jossa asiakas on parasta ohjata lääkärin hoitoon.

Homeopaatti ei tee diagnooseja, eikä hoida sairauksia. Hän ei puutu lääkärin määräämiin lääkityksiin tai hoitoihin, vaan pyrkii aina avoimeen yhteistyöhön kaikkien hoitavien tahojen kanssa.

Homeopatia on hyvä hoitomuoto myös lääketieteen hoitojen rinnalla käytettäväksi. Integratiivinen hoitotapa, jossa homeopatia toimii ns. täydentävänä hoitomuotona on käytössä monessa maailman maassa.

Tervetuloa homeopaattiselle matkalle kanssani.

Tervetuloa Rakastumaan homeopatiaan kurssien, HomeoMamas mestarikurssin  tai kaksivuotisen ammattikoulutuksen kautta.

"You are not a drop in the ocean, you are the entire ocean in a drop." -Rumi

ALOITA KURSSI TÄNÄÄN!

 

VAIN

333 ‚ā¨

 • 8 moduulia
 • Opetusmateriaali sekä videoina että ladattavat tiedostot
 • HomeoMamas yhteisö
 • Q/A tuokiot
 • Diplomi ja mahdollisuus jatkaa Homeopathy School Helsinki ammattiopinnoissa
OLEN MUKANA

FAQ